spock clown Ateam

Laat een bericht achter in het gastenboek.

Bericht schrijven

57 Berichten
Lydia van Dam
Wat een Succes!!

Wat een succes was het dat Patrick bij onze housewarming feest was.. Zoveel mooie complimenten van de mensen die er waren! Wat hij allemaal maakt onvoorstelbaar..
Ook de kinderen waren diep onder de indruk en enthousiast. Hij maakt er echt een show van!
En ook allemaal wat moois mee naar huis kunnen nemen.
Echt een aanvulling op ons feest.

Patrick bedankt dat je er was en hebben genoten van je mooie creaties en je aanwezigheid..
Groetjes...

Dennis
Ge-wel-dig!

Wat Patrick maakt is echt ongelooflijk. Het zijn stuk voor stuk kunstwerken. Hij weet echt iedereen (niet alleen de kinderen) te verbazen en verrassen met zijn kunstwerken (want dat zijn het!). TOP!

Trea Staal
Sinterklaasfeest Yokogawa

Ons Sinterklaasfeest was supergezellig en dit komt ook voor een belangrijk deel door jouw inbreng. Je kan zo goed met kinderen en hun papa’s en mama’s omgaan.

De workshop was een super idee en de stoomboot was prachtig. Alles verliep helemaal naar wens.

Maria Boersma
Duinrell

Ik stond samen met schminkkoppies te schminken op een bedrijfsfeestje in Duinrell en wij stonden naast Patrick. Wat een talent! Alles ziet er uiterst verzorgd uit en de kinderen werden superleuk vermaakt. Mijn complimenten!

Frank en Marijke Kleijn
Volwassenen waren vol bewondering

Onlangs was jij aanwezig bij ons feestje. Je wist jong en oud te amuseren met je mooie balloncreaties. We hebben bewondering voor je professionaliteit. Het zijn werkelijk kunstwerken geworden.
Heel hartelijk dank daarvoor. Ons feest werd er extra bijzonder door.

Jeroen de Vries
Bedankt voor je fantastische werk

Patrick, bedankt voor je inzet weer.
Heb alleen maar lovende woorden gehoord over jouw kunstwerken.
We hebben weer veel blije gezichten gezien.
Tot de volgende keer.

Karin Benjamins
Sinterklaasfeest Hoogeveen

Ik krijg erg leuke reacties van de ouders. Er moesten zelfs ballonnen mee naar bed ☺ En ze hebben het overleefd.

Jij ook erg bedankt en zeker tot volgend jaar.

Hanny Beersma
Daverend succes

Een paar jaar terug heb ik met onze Armeense kinderen een schitterende middag gehad. Wat heb ik genoten van twee kunstenaars. Van de derde kunstenaar (de fotograaf) heb ik nog geen werk gezien. De "smink" mevrouw toverde de gezichtjes van de kinderen tot bijna onherkenbare kinderen om (vlinders, spiderman en monsters). In één woord geweldig. Voor mij als leek een vakvrouw.

Wat mij echt fascineerde was de "ballonnen"man. Vol verbazing heb ik zitten kijken. En dat zoiets uitgroeit tot een beroep had ik al helemaal niet verwacht. Je kunt je niet voorstellen wat voor creaties er uit zijn handen kwamen. Van auto's tot krokodil. Wat voor de kinderen heel leuk was (en voor mij ook) was dat de gemaakte ballon meestal bij het smink koppie paste.
Eigenlijk had ik ook wel even kind willen zijn. Als de mogelijkheid er was geweest had ik het ook zeker gedaan. Van deze middag heb ik dubbel genoten. Van wat ik zelf zag, maar ook door het zien van de vele blije kindergezichtjes.

Wat ik me pas later realiseerde was, dat de kinderen zo rustig op hun beurt bleven wachten. Blijkbaar waren ze erg onder de indruk van wat er allemaal om hen heen gebeurde. Volgens mij was het een daverend succes.

richolio
Lowlands!

Wat leuk dat je op Lowlands staat!! Ik kijk er echt naar uit. Tot dan!

Lowlands Liefhebber
Genot

Jaaaaaaaaaaaa!! Patrick wat gaaf dat je op Lowlands staat, een wens die uitkomt voor iedere Lowlander lijkt me. Deel je ook handtekeningen uit op het festival?

tekst
vis