Gaat u binnenkort op (kraam)visite?
Heeft u een verjaardag?
Viert iemand een open huis?
Is er iemand geslaagd?
Gaan bekenden trouwen?
of wilt u iemand gewoonweg in het zonnetje zetten?

Denk dan eens aan een kleurrijke ballonsculptuur.
Het geven van een vrolijke ballonsculptuur is een originele en luchtige manier om een wens of boodschap feestelijk te verpakken.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden, maar wilt u iets specifieks, dan kan dit ook. Denk bijvoorbeeld aan een sculptuur die te maken heeft met de specifieke hobby van de jarige. Of net die ene favoriete filmfiguur of muziekheld van hem of haar. In principe is alles mogelijk.
Aangezien van het allerbeste materiaal gebruik wordt gemaakt (Qualatex ballonnen), kunnen de balloncreaties best een tijdje heel blijven. Bewaard op een koel plekje in huis kan een balloncreatie tussen 1 en 3 weken heel blijven. In enkele gevallen zelfs nog langer.

Prijsindicatie
De prijs is afhankelijk van de grootte en de arbeidstijd van de ballonsculptuur en varieert van € 7,50 voor een kleine ballon tot ongeveer € 50,- voor een ballon van een meter hoog.

Meer weten?
Via het contactformulier kunt u uw wens doorgeven of een prijsopgave krijgen voor uw wens. De ballonsculptuur is op afspraak in Apeldoorn af te halen.

eend